products

330ml de Fles die van het coca-colaaluminium 1-9 de Drukoppervlakte oppoetsen van de Kleurencompensatie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jima container
Certificering: ISO
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: negotiation
Verpakking Details: palletpak
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 2 miljoen per dag
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: De Flessen van de aluminiumdrank formaat: 330ml
kleur: 1-9 kleur oppervlak: De Oppervlakte van de compensatiedruk
Materiaal: 99.7% aluminium Gebruik: Drank, sap, energiedrank, enz.

Productomschrijving

330ml de Flessen die van de aluminiumdrank 1-9 de Drukoppervlakte oppoetsen van de Kleurencompensatie

 

 

Specificatie

Materiaal 99.7% aluminium
Capaciteit 50ml-1000ml
Oppervlakte Oppoetsend, 1-9 de druk van de kleurencompensatie
Gebruik Drank, sap, energiedrank, enz.

 

Kenmerken en voordelen

Het bottlecan aluminium wordt gemaakt van 100 percenten rekupereerbaar aluminium gelijkend op dat van een aluminiumdrank kan. Nochtans, wordt het gevormd gelijkaardig aan een traditionele drankfles, met vele ontwerpen met inbegrip van resealable deksels. Een brede waaier van de flessenprofielen van de aluminiumdrank, stijlen, en configuraties, is beschikbaar voor commerciële productie, met inbegrip van „traditioneel“, „ovaal“, en „sportvormen“.

 

Een verscheidenheid van standaardafwerking is beschikbaar voor aluminium bottlecans dat om met de industrie standaardsluitingen en kappen, naast standaardflessenvullenverrichtingen worden ontworpen te werken. Sommige traditionele afwerking omvat: eindigt de standaardkroonkurk van 26 mm, 38 mm-handvat, de ononderbroken draad van 38 mm met plastic koker, eindigt de ononderbroken draad van 38 mm ROPP en van 28 mm.

 

De drankverkopers kiezen aluminium bottlecans om vele redenen, met inbegrip van het feit dat zij resealable, rekupereerbaar en duurzaam zijn. De fles zelf dient als etiket en de flessen kunnen ook op een verscheidenheid van manieren worden gevormd.

 

In tegenstelling tot beschikbare plastic flessen, zullen de meeste curbside recyclingsprogramma's uw stevige staalfles niet goedkeuren. Één reden is dat deze programma's verpletteren en typisch materiaal voor gemakkelijk vervoer in balen verpakken, en roestvrij staalflessen is over het algemeen kreukvrij. Maar de metaalflessen zijn rekupereerbaar.

 

  • Het bezit van de zuurstofbarrière: vertraag het tarief van natuurlijke zuurstof van beverage.reduce het onderstel van anti-oxyderend.
    UVbewijs: verhinder verkleuring van drank color.slow onderaan de analyse van de samenstellingen van vitaminearoma's.
  • Het drinken, Beten, het Heerlijke tweemaal overeenkomstige vaste lichaam van de aluminiumfles. De grote diameter, die korrels en andere stevige dranken bevatten is zeer geschikt te drinken.
  • Eer van recycling. Het aluminium is het meest efficiënte recycling van milieuvriendelijk metaal, kan uiteindelijk worden gerecycleerd om aluminiumflessen te vormen.
  • Langdurig bescherm van machtsvast lichaam in de metaalfles. Aluminiumfles door de hoge in de schaduw stellende de isolatieprestaties van het weerstandsgas, betere bescherming van inhoud, zodat houdbaarheiduitbreiding.
  • De beste kenmerken van het aroma doen een beroep. de eigenschappen van de geurverspreiding. Het grote kaliber is de geur onmiddellijk uit uitstraalt, geeft de consument de betere reukervaring, voor de koffie etc. geurige drank geschikt is.

Contactgegevens
thomas

WhatsApp : 8618616375218